Software Support Aanvraag

Helpdesk dienstverlening voor AllScales software

(Te betalen dienst)

 

Geachte klant,

Via deze pagina is het mogelijk om hulp aan te vragen bij het oplossen van een probleem met door Henk Maas Weegschalen B.V. geleverde weegsoftware.
Om u van dienst te kunnen zijn dient u akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en het formulier (onderaan deze pagina) in te vullen. Vervolgens klikt u op de knop “Volgende” en volgt u de instructies op die verder worden gegeven.

Algemene voorwaarden voor hulp op afstand.

Art.1
Deze dienst omvat het op afstand overnemen van de bediening van de PC van de klant om problemen met software, geleverd door Henk Maas Weegschalen B.V. op te lossen. Het installeren van randapparatuur (printers, usb toestellen etc.) en vragen en/of problemen met andere software welke niet geleverd is door Henk Maas Weegschalen B.V. vallen niet onder deze dienst.

Art.2
Het herinstalleren van de HM software na een PC probleem, niet veroorzaakt door Henk Maas Weegschalen B.V., waardoor deze niet meer beschikbaar is, valt ook niet onder deze dienst. Een herinstallatie dient steeds, volgens uurtarief, door een monteur op locatie te worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor de herinstallatie van de HM software na de aanschaf van een nieuwe PC.

Art.3
De prijs voor deze on-line dienst bedraagt € 42,50 voor het opzetten van de connectie tussen klant PC en Henk Maas Weegschalen B.V. inclusief de eerste 30 minuten. Per extra 15 minuten wordt er een bedrag van € 17,50 berekend. Deze facturen zijn te betalen zoals beschreven in de algemene verkoopsvoorwaarden.

Art.4
Interventies die uitgevoerd dienen te worden door het niet kunnen oplossen van problemen via de online dienst, vallen onder geen enkele voorwaarde onder garantie en zullen met het normale uurtarief worden berekend.

Art.5
De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up van zijn gegevens. Henk Maas Weegschalen B.V. is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van gegevens/programma’s na een online interventie.

Art.6
Onze dienstverlening is onderhevig aan onze algemene voorwaarden.

Art.7
De klant gaat ermee akkoord dat Henk Maas Weegschalen B.V. de opgegeven persoonsgegevens verwerkt voor het opstellen van een factuur (indien van toepassing) en/of contact met de klant opneemt betreffende de weegsoftware. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Software Support aanvraag

Om de procedure te kunnen vervolgen dienen in onderstaand formulier minimaal de met een asterisk (*) gemerkte velden te worden ingevuld!
Als u het formulier heeft ingevuld, klik dan op de knop “Volgende”.

 

Formulier Software Support Aanvraag

  • Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
    Lees meer over het gebruik van uw persoonsgegevens in onze privacyverklaring.