Weegoplossingen van
Henk Maas Weegschalen B.V.

Henk Maas Weegschalen heeft de juiste weegoplossing voor u. Met 37 jaar ervaring in het uitwerken van weegoplossingen voor elke branche bieden wij een op uw toepassing gefundeerd advies voor het vinden van de ideale weegschaal of weegcomponent voor uw project.

Henk Maas Weegschalen is de weegspecialist bij uitstek. We leveren alle soorten weegoplossingen en zijn sterk in maatwerk. U vindt onze weegschalen en weegcomponenten in vrijwel elke branche, zoals in de industrie, land- en tuinbouw, laboratorium, medische- of overheidsinstellingen, enz.

Henk Maas Weegschalen staat voor:

  • Betrouwbare en betaalbare weegapparatuur
  • Ruime voorraden
  • Korte levertijden
  • Vakkundige installatie en service
  • Het bieden van creatieve en klantgerichte oplossingen, daar waar standaard weegapparatuur niet aan alle wensen kan voldoen.

Vraag direct een offerte aan

Betrouwbaarheid en persoonlijke service

Wij leveren aan (inter)nationale bedrijven en instellingen van klein tot groot. Het vertrouwen dat onze internationale klanten in ons bedrijf en onze producten stellen vervult ons met trots. Wij werken voortdurend aan productverbetering en continuering van onze gewaardeerde relaties. Zie ook onze referentielijst.

Henk Maas Weegschalen levert o.a. aan:

Wij geloven in toepassings- en klantgerichte adviezen. Dat kan teleurstelling voorkomen en stelt u in staat om de juiste keuze te maken voor de weegschaal die u nodig heeft.

Meer informatie?

Wij geven u op verzoek graag meer informatie, zonder enige verplichting.
Henk Maas Weegschalen levert niet alleen de weegapparatuur die u zoekt, maar heeft ook toegewijde specialisten met specifieke, gedegen vakkennis in huis. Neem dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Bel (+31)(0)416 69 34 04 voor direct advies of neem contact op via ons contactformulier of per e-mail.

 

Zie ook: Over ons