Weergave via Internet Explorer

Als u deze website via Internet Explorer (IE bekijkt kunt u problemen ondervinden met de weergave. Deze browser is namelijk verouderd en niet geschikt voor een juiste toepassing van sommige functies in onze website.

Met name het scrollen van de kleine afbeeldingen (zogenaamde thumbnails) in onze productpagina’s werkt niet in deze browser. De ondersteuning van IE door Microsoft is sinds 14 januari 2020 beëindigd. Bovendien wordt deze browser door kenners inmiddels als niet meer veilig beoordeeld.

Wij raden u daarom aan een andere webbrowser te gebruiken,

zoals Edge    (standaard in Windows 10), of Chrome .

 

Henk Maas Weegschalen B.V.

 


Einde ondersteuning Windows 7 en Internet Explorer

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Wanneer deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7.

De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update.

Microsoft raadt u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van de ondersteuning van Windows 7 en Internet Explorer voor mij?

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen.
Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat gebeurt er als ik Windows 7 en / of Internet Explorer blijf gebruiken?

U kunt Windows 7 en / of Internet Explorer blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

Wordt Internet Explorer nog steeds ondersteund onder Windows 7 of Windows 10?

Ondersteuning voor Internet Explorer op een apparaat met Windows 7 of Windows 10 wordt ook stopgezet op 14 januari 2020.

 

(Verkorte versie uit bron: webpagina van Microsoft Corporation.)