Industriële weegschalen

Direct naar Industriële weegschalen

Betrouwbare weegschalen, die speciaal gemaakt zijn voor industriële toepassingen en geschikt zijn voor intensief gebruik in een ruwe omgeving. Is een standaard weegschaal voor uw specifieke toepassing niet of minder geschikt? Wij vinden in samenspraak met u een maatoplossing!

Industriële weegschalen worden gebruikt in een ruwe en dynamische omgeving. De weegapparatuur moet daarom robuust en solide zijn uitgevoerd en tegen een stootje kunnen. Onze weegschalen voldoen aan de moderne industriële eisen en zijn dan ook uitermate geschikt voor gebruik in de verschillende industriële omgevingen.

Bekijk alle industriële weegschalen

Weegapparatuur voor industrie

Aan industriële weegschalen en weegcomponenten worden terecht hoge eisen gesteld. Wij kennen ook voor uw branche de eisen en behoeften en kunnen u de juiste weegapparatuur aanbevelen. Ongeacht het type weegschaal, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons assortiment weegapparatuur voor de industrie bevat o.a.:

Wilt u direct weten of wij aan uw weegeisen voldoen?

Bel 0416 69 34 04 of neem contact op.

Maatwerk industriële weegschalen

Naast standaard uitvoeringen zijn maatoplossingen onze kracht als het gaat om specifieke weegtechnische eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

speciale-weegoplossingen