Mobiel weegsysteem

Direct naar Mobiele weegsystemen

Een mobiel weegsysteem kan gemakkelijk worden verplaatst. Er zijn diverse mobiele weegsystemen, zoals wegende handpompwagens, heftruckweegsystemen, asweegsystemen, palletwegers en weegbalken, en uiteraard kleinere weegsystemen die gewoon draagbaar zijn.
Zwaardere mobiele weegsystemen zijn uitgevoerd met een of meer wielen, zodat deze gemakkelijk verrijdbaar zijn.

Wegende handpompwagens

Met een wegende handpompwagen kunnen pallets met goederen worden verplaatst en gewogen. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar, zoals gelakt of gemoffeld, roestvrijstaal, CE-gekeurd of niet voor handelsdoeleinden, met eenvoudige of zeer uitgebreide weegfuncties.

Weeg-units voor vorkheftrucks

Een vorkheftruckweeg-unit wordt gemonteerd aan de heftruck, waarbij de bestaande lepels aanwezig blijven of worden vervangen. De weegindicator kan zowel bedraad als draadloos worden uitgevoerd. Er zijn uitgebreide weegfuncties mogelijk en communicatie met een 2e indicator en/of externe printer is optioneel.

Asweegsystemen

Met een asweegsysteem kunnen voertuigen zoals personenauto’s, vrachtwagens, landbouwmachines enz. worden gewogen. De voordelen van asweegsystemen zijn o.a. de compacte omvang, waardoor ze zeer gemakkelijk van de ene naar een andere locatie kunnen worden verplaatst. Het is een voordelig en goed alternatief voor een permanent geïnstalleerde weegbrug.

Palletweegsystemen

Een U-vormige palletweger is ontwikkeld voor het wegen van pallets en om eenvoudig weeggemak en scherpe prijs te combineren. Met een set losse weegbalken kunnen pallets worden gewogen, maar ook andere en grotere objecten. De breedte (of lengte) van het object hoeft geen probleem te zijn, omdat de balken waar de last op wordt geplaatst een behoorlijk stuk uit elkaar kunnen worden opgesteld.

Direct naar:

Bel vrijblijvend 0416 69 34 04 of neem contact op.

Wegende Handpompwagen PT II 212x159
heftruck-weegunit-htf-2a