Kalibratiegewichten

Direct naar Kalibratiegewichten

Zoekt u een kalibratiegewicht met een grote nauwkeurigheid? Henk Maas® Weegschalen B.V.  levert testgewichten in de nauwkeurigheidsklassen M1 en F1.

Kalibratiegewichten of testgewichten worden gebruikt om de nauwkeurigheid van de gewichtsaanduiding van weegschalen te controleren. De gewichtsaanduiding van een weegschaal kan na verloop van tijd door verschillende oorzaken gaan afwijken. Met name aan ISO-gecertificeerde bedrijven worden eisen gesteld met betrekking tot de controle van de gewichtsaanduiding van in gebruik zijnde weegschalen.

Advies over kalibratiegewichten?
Neem contact op

Kalibratiegewichten in diverse soorten en maten

Voor uw project zult u een specifiek soort kalibratiegewicht(en) nodig hebben. De volgende soorten kalibratiegewichten zijn bij ons verkrijgbaar:

Bekijk het complete overzicht kalibratiegewichten

Waarom kalibratiegewichten van Henk Maas?

Naast levering van onze producten van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen, zijn wij altijd beschikbaar voor een vakkundig advies. Daarom is het bestellen van testgewichten of het aangaan van een serviceabonnement bij ons altijd een verstandige keuze. Want als blijkt dat de gewichtsaanduiding van uw weegschaal te veel afwijkt staan wij voor u klaar voor:

Heeft u nog vragen? Of het nu gaat over kalibratiegewichten of over een van onze diensten, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

set-cilindergewichten-verchroomd-staal-6110g-in-koffer
Blokgewichten
plastic-bewaarhulzen-cilindergewichten_a

kubisch-gewicht