Onze Servicedienst

Aflevering

Het leveren van weegschalen is bij Henk Maas Weegschalen B.V. niet beperkt tot alleen het “doorschuiven” van dozen. Ons team van vakkundige medewerkers staat voor u paraat om een onverhoopte storing aan uw weegschaal te verhelpen.
De grotere weegschalen worden door onze eigen Technische Dienst op de door u aangegeven plaats van bestemming gebruiksklaar afgeleverd.
Kleine weegschalen worden, goed verpakt, meestal verzonden via de bezorgdienst van GLS.

Een storing door een bedieningsfoutje kan vrijwel altijd samen met u telefonisch worden opgelost. Maar natuurlijk komen wij, indien nodig en door u gewenst, naar u toe!
Goed om te weten dat u binnen en buiten de garantietijd altijd kunt rekenen op een prettige, adequate en vakbekwame service!

Service op locatie

Onze Technische Dienst staat voor u klaar, mocht er onverhoopt een bedienings- of technisch probleem zijn met uw weegschaal.Wij komen op verzoek naar u toe, waarbij:

  • voor grotere weegschalen binnen de garantietermijn geen reiskosten van toepassing zijn (mits aan de leveringsvoorwaarden, is voldaan, zoals een juist gebruik);
  • voor kleine weegschalen die door u eenvoudig zelf kunnen worden vervoerd, ook binnen de garantietermijn, reiskosten zullen worden berekend.

Natuurlijk kunnen reiskosten worden voorkomen door de apparatuur franco aan ons adres af te (laten) leveren.

Zie ook onze algemene leveringsvoorwaarden (pdf-bestand).
IJkwagen+servicebus

Kalibratieabonnementen

Bel, fax of mail ons gerust als u vragen heeft of meer informatie wenst over kalibratieabonnementen. Ook voor kalibratie of reparatie aan niet door ons geleverde weegapparatuur kunt u contact met ons opnemen.

 

Zie ook:

Kalibratie en onderhoud.
(Support: aanvragen reparatie, softwareondersteuning).

Inname afgedankte weegapparatuur
(Europese Richtlijn en regels)