Over ons

Henk Maas® Weegschalen B.V. is opgericht in 1987 en heeft zich, door steevast klantgerichte en waar nodig innovatieve weegoplossingen aan te bieden, een vooraanstaande plaats als fabrikant in het domein van professionele weegapparatuur weten te verwerven.

Zowel kleine bedrijven als multinationals in vrijwel elke branche, (overheids)instellingen, politiediensten, onderzoekscentra, universiteiten, in binnen- en buitenland, mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Een referentielijst van afnemers uit diverse branches kunt u hier inzien.

Onze jarenlange ervaring en expertise stelt ons in staat kwalitatief uitstekende apparatuur tegen zeer concurrerende prijzen in de markt te zetten. Niet in de laatste plaats draagt onze prompte, flexibele en vakkundige service bij aan een voortdurende groei van ons klantenbestand.

De standaard uitvoeringen van onze weegschalen zijn normaliter altijd uit voorraad leverbaar. Daarnaast leveren wij ook maatwerk en kunnen wij snel aan speciale wensen uit vrijwel elke branche voldoen als het gaat om bijzondere toepassingen van weegapparatuur.

Ons brede leveringsprogramma maakt het mogelijk om ook voor úw specifieke toepassing de juiste weegoplossing met een optimale kwaliteit- / prijsverhouding te kunnen bieden!

 

servicewagens

Onze technische medewerkers zijn sinds 1998 door NMi Certin B.V. (het voormalige IJkwezen) geautoriseerd als erkend keurder van niet automatische weegwerktuigen en sinds 16 mei 2014 ook voor automatische weeginstrumenten. Hierdoor zijn wij bevoegd te handelen volgens artikel 7 van de Metrologiewet en bij onderhoud en/of reparaties gemachtigd de verzegeling te verbreken en opnieuw aan te brengen.

Onze bevoegdheden zijn vastgelegd in certificaat nr. 4125. De geldigheid van het certificaat is onbeperkt, bij ongewijzigde inhoud. Al onze erkende keurders nemen elk jaar deel aan een audit, die wordt afgenomen door het NMi, waarbij o.a. hun vakkennis wordt beoordeeld aan de hand van Europese CE-richtlijnen.

Ook zijn wij bevoegd voor het op de markt brengen van weegwerktuigen (het uitvoeren van eerste keuringen) van automatische (R51) en niet-automatische weegwerktuigen / weeginstrumenten (NMi certificaat CE-063 en CE-220)

Serie checkweighers gereed voor aflevering

Een serie checkweighers, gereed voor aflevering.

Het merendeel van ons leveringsprogramma kunt u op deze website vinden. Mocht u echter toch niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

Met vriendelijke groet,

Henk Maas Weegschalen B.V.